Smith & Jones Design Consultants


Welsh Water Visitor Centre

Llandegfedd

Welsh Water has recently opened the door to a brand new £2.5 million Watersports and Visitor Centre at Llandegfedd.

Smith and Jones were commissioned by Welsh Water to join the extensive project team, in the development of this exciting but complex project.
We acted as the ‘designers’ to the project, and were responsible for assessing the site and visitor flow so we could developing all the site signage and identity. We developed the various interior spaces in the brand new visitor centre, including choosing materials and final finishes, specifying cafe furniture, developing a graphic identity, designing a giftshop area and providing interactive AV content on two digital touchscreen.

We worked closely with the Welsh Water team over a number of months in the development of the project.